joi, 29 octombrie 2015

Ana Maria Sandu la Republica


Următoarea noastră invitată este:

"Ana Maria Sandu (n. 22 decembrie 1974, Târgu-Jiu), este o scriitoare și jurnalistă română. A absolvit Facultatea de Litere a Universității București și cursurile de masterat ale aceleiași facultăți. A făcut parte din Cenaclul "Litere", condus de Mircea Cărtărescu.

A colaborat cu articole și eseuri la revistele: "Dilema", "Vineri", "Observator cultural", "Re:Publik", "aLtitudini", "Cosmopolitan". În prezent, Ana Maria Sandu este redactor la revista Dilema veche. A citit proze cu ocazia diverselor lecturi publice în tîrguri și festivaluri internaționale.

În 2003, a publicat volumul Din amintirile unui Chelbasan la Editura Paralela 45. Cartea a fost nominalizată la Premiile de debut ale "României literare" și la Premiul pentru experiment al ASPRO. În 2006 a publicat romanul Fata din casa vagon la Editura Polirom (Colecția Ego. Proză).[1] În 2010 a publicat romanul Omoară-mă! la Editura Polirom (Colecția Ego. Proză). În 2013 a publicat Aleargă (Editura Polirom)." - cum ne-o prezintă wikipedia.

Lectură din Aleargă.



Vă așteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu