joi, 9 aprilie 2020

Republica online - Ana Pușcașu și Sorin Despot

Joi, 9 aprilie, o nouă Republică online.

Profităm de tehnologie ca să aducem autori de departe: Ana Pușcașu de la Timișoara și Sorin Despot (acum) din București. Va fi ultima întâlnire online înainte de „vacanța” de Paști. Vă așteptăm!

Ana Pușcașu s-a născut în 1 iunie 1988 la Petroșani. A absolvit Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (secția română-franceză) a Universității de Vest din Tmișoara și Masteratul de Comunicare Interculturală. Din 2015 este doctor în filologie cu o teză despre fracturism. A debutat cu volumul te aștept ca pe un glonte (cdpl, 2012).

Soso (porecla de suflet a lui Sorin Despot) s-a născut în 18 iunie 1985 la Buzău. Pune pîine pe masă în calitate de consultant de marketing și comunicare în industriile FinTech, IT și MarCom. A publicat volumul de poezie „apasă” (Cartea Românească, 2010), pentru care a primit premiul pentru debut în literatură acordat de Uniunea Scriitorilor din România, iar în 2016 a revenit cu „termeni | condiții” (Casa de Editură Max Blecher). Este coordonatorul taberei de poezie de la Săvârșin și organizează ateliere blitz de scriere creativă. Trăiește în București, unde moderează evenimente de soi și de tot soiul. În vremea pandemiei, Soso recită: https://www.facebook.com/whatsososaid/


PS. Evenimentul va dura o oră, timpul mare rezervat de noi în realizarea pe fb e alocat pentru a permite distribuirile ulterioare. Mulțam!

Pagina evenimentului AICI

Afiș după o lucrare de Ghenadie Popescu și un raft cu lucrări de-ale Ligiei Seculici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu